Semestern närmar sig!

Semestern närmar sig!

Vi närmar oss semester igen, skönt!


Även om det förmodligen blir någon typ av ”hemmester” även i år så är det skönt att kunna vila ut och ladda batterierna inför hösten.

2021 har varit ett annorlunda år med fortsatt pandemi som påverkar oss alla. Vaccineringen pågår och om planen håller så kanske, kanske vi kan ses i höst. Det hade varit fantastiskt att kunna börja träffas igen.

Pandemin ställer dock fortfarande till problem och nu är det framförallt tillgång och priser på plast material som är ett stort problem, och tyvärr syns inga lättnader i sikte.

Modulpac har snart byggt färdigt nya produktionslokalen på västra fabriken och hoppas att vi efter semestern så smått kan börja flytta in några nya maskiner.

Vi är tillbaka på normala leveranstider på cirka 4-6 veckor men tänk på att vi under semesterperioden har något begränsad kapacitet, och vi kommer även att ha stängt i produktionen vecka 28-29 för att vi ska kunna underhålla våra produktionslokaler. Så vet du att du kommer behöva leverans i juli/augusti så lägg gärna ordern så fort som möjligt, gärna redan idag, med önskat leveransdatum så ska vi se till att du får dina produkter. Kontoret kommer att vara öppet hela sommaren, med begränsad bemanning.

 

Ha en riktigt skön sommar och semester och var rädda om er!

 

Med soliga hälsningar

Vännerna på Modulpac

 2021-05-17

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch