Profilering

Förutom att ge din produkt ett eget utseende genom färg och form så kan vi ytterligare hjälpa dig att profilera din produkt på flera olika sätt. Genom tryckta detaljer kan du ge just din produkt det lilla extra. En snygg och välgjord grafisk design gör att din produkt eller produktlinje får den utstrålning som ni vill att den ska ha och fångar målgruppens uppmärksamhet. Tekniker som vi jobbar med;

IML eller In-Mould-Labelling. Är en metod där dina produkter blir försedda med en etikett samtidigt som de produceras.

Tampongtryck. En tryckteknik där en gummikudde hämtar färg från en kliché och sedan trycker avbildningen på en kapsyl eller ett lock. Vi kan trycka på kapsyler i flera olika färger.

Etiketter är ytterligare ett alternativ. Vi har etiketteringsmaskiner och hjälper dig gärna med applicering av etiketter.

Debossing eller embossing är ett alternativ där man skapar en design i verktyget som resulterar i en förhöjd eller nersänkt design. Om du är intresserad av en av dessa tekniker, informerar vi gärna dig om möjligheterna för just ditt behov.

Laserprinting. Med våran laserprinter kan vi skapa en snygg grafisk design. Vi graverar till exempel våra träkapsyler med denna metod. Laserprintingmaskinen är av typen koldioxid (CO2)-laser som bäst lämpar sig för icke-metalliska material, så som plast och trä.  

Om ni har någon fråga angående olika alternativ för er specifika produkt, tveka inte att höra av er.

Verktyg

Bra verktyg är en förutsättning för rationell och ekonomisk formsprutning av plast. Vår egen konstruktions- och verktygsavdelning ger oss en flexibilitet och snabbhet i arbetet med att ta fram nya verktyg. Verktygsavdelningen hanterar även service och underhåll på alla de verktyg som redan finns i vårt verktygsförråd. Fördelarna blir många men framförallt är det en garanti att vi leverera produkter av hög och jämn kvalitet över lång tid med optimal ekonomi för dig som kund.

Unika produkter

Som kund till oss, erbjuder vi att ta fram en förpackning som passar dig och din produkt på bästa sätt!

Vi, precis som många andra, utvecklas och gläds genom utmaningar. De som kommer till oss förväntar sig ofta en unik lösning som även skall fungera i en tufft konkurrerande miljö. Många önskar att deras produkt på ett positivt sätt skall särskilja dem från övriga på marknaden. Det kan gälla design, funktion, miljövänlighet, kostnadseffektivitet eller en kombination.

Det är inte alltid lätt, men tack vare vår erfarenhet och unika förmåga att komma fram till innovativa lösningar, gör det oss till din självklara partner. Dessa egenskaper utmärker Modulpac mot övriga, samtidigt som det speglar av sig på din framtida produkt. Du är alltid välkommen att utmana vår slogan, ”Modulpac, för förpackningens bästa.”

Vi har våra kunder att tacka, för att vi idag har en ledande position när det kommer till plastförpackningar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch