Om Modulpac

Modulpac AB tillverkar i huvudsak kapsyler, burkar och lock till några av Europas och Nordens största Varumärken. Vår tillverkning är än idag belägen i de Smålänska skogarna i Lagan där vi 1982 startade vår resa till en av de ledande leverantörerna på markanden. Vi har under dessa år byggt upp ett renommé som en trovärdig tillverkare av produkter av högsta kvalité för kunder som värderar flexibla leveransmöjligheter, snabba leveranser, personligt kundbemötande och kundunika produkter.

Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Detta har gjort oss till en av nordens ledande tillverkare. 

Liten tillverkare bland jättarna

Modulpac AB omsätter ca 253 miljoner SEK och vi är ett nischföretag som måste vara bättre än sina konkurrenter. Vi levererar till medtech/pharma, livsmedel, kosmetisk och kemteknisk -industri.

Vår Värdegrund

Modulpac ska vara en det självklara valet av leverantör för partners som prioriterar kvalitet, engagemang och utveckling. 

  • Utveckling - Vi har en toppmodern R&D avdelning med erfarna experter, som jobbar tills dess att kunden är nöjd. 
  • Engagemang - En grundpelare i vår värdegrund är vårt engagemang och ansvarstagande. Vi tar alltid ansvar för det vi gör. 
  • Kvalitet och Miljö - Vårt team på Q&E jobbar med att förebygga kvalitétsbrister. De bevakar tillämpliga lagar och regelverk samt arbetar med miljömässiga hållbarhetsfrågor.
  • Affärskoncept - Vårt affärskoncept är enkelt, vi jobbar med kvalitet i fokus, oavsett om det är en kundunik produkt eller standardprodukt, utvecklar, producerar och levererar vi alltid produkter som ger en trygghet åt kunden.  

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch