Om Modulpac

Modulpac AB tillverkar kapsyler till några av Nordens största Varumärken. Vår tillverkning är än idag belägen de Smålänska skogarna i Lagan där vi 1982 startade vår resa till en av de ledande leverantörerna på markanden. Vi har under dessa år byggt upp ett renommé som en trovärdig tillverkare av kapsyler av högsta kvalité för kunder som värderar flexibla leveransmöjligheter, snabba leveranser, personligt kundbemötande och kundunika produkter.

Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Detta har gjort oss till en av nordens ledande tillverkare. 

Liten tillverkare bland jättarna

Modulpac AB omsätter ca 150 miljoner sek och vi är ett nischföretag som måste vara bättre än sina konkurrenter.

Vår Värdegrund, Vision och Affärsidé

Modulpac ska vara en det självklara valet av leverantör för partners som prioriterar kvalitet, engagemang och utveckling. 

  • Utveckling - Vi har en R&D avdelning med 4 anställda, som jobbar tills dess att kunden är nöjd. 
  • Engagemang - En grundpelare i vår värdegrund är vårt engagemang och ansvarstagande. Vi tar alltid ansvar över det vi gör. 
  • Kvalitet - Vårt team på kvalité med 4 medarbetare jobbar med att förebygga kvalitétsbrister men också att ta hand om reklamationshantering.
  • Affärsidé - Vår affärsidé är enkel, vi jobbar med kvalitet i fokus, oavsett om det är kundunik produkt eller standard produkt, utvecklar, producerar och levererar vi alltid produkter som ger en trygghet åt kunden.  

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch