Oblat - Försegling

När du behöver en förslutning med särskilda egenskaper kan oblat i kapsylen istället för en kona vara ett alternativ. Vi har oblat i olika material och storlekar lämpliga för våra kapsyler från 22mm t.o.m 43mm. Vi har ett stort standardsortiment men oblaten kan anpassas efter kundens behov. Exempelvis ventilerande oblat eller oblat gjorda specifikt för att fungera med förpackningens innehåll. 

Till exempel kryddor, drycker eller kemikalier. 

Ett oblat kan vara allt från en enkel skumskiva till en kombination av flera olika material. Det finns oblat som svetsas fast för att ge extra skydd mot fukt och syre samtidigt som det säkerställer för slutanvändaren att produkten inte varit öppnad. 

Vi köper våra oblat från Europas främsta leverantörer och garanterar bästa lösningen baserad på dina önskemål kring volym, kvalitet, pris och funktion. 

Polyentenoblat (PET vit Alkozell 2000/PET vit) 

De okracherade oblaten har bra barriäregenskaper. Oblat kascherade med polyster är beständiga mot utspädd syra, lut, olja, fett, organiska lösningsmedel, alkohol samt kolväten. En annan anmärkningsvärd egenska hos PET-folien är dess sträckhållfasthet kombinerad med hög elasticitetsmodul. 

Polyetenoblat (alkopore)

 

Aluminiumoblat (Chromo-Alkosafe 30/12/60)

 

Oblat (Alkoflex Glas T peel 190)

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutsch