Profiliering

Förutom att ge produkten ett eget utseende genom ex färg och form så kan vi ytterligare hjälpa dig att profilera din produkt. Du hittar flera exempel på hur vi kan assistera dig här nedan.

Tryckning,
Genom tryckta detaljer kan du ge just din produkt det lilla extra. En snygg och välgjord grafisk design gör att din produkt eller produktlinje får den utstrålning som ni vill att den ska ha. Trycket bidrar till att den tänkta användaren fångar uppmärksamhet på just din produkt och då hjälper till att förmedla ert budskap till användaren. Vi jobbar med många olika tekniker:

IML
eller In-Mould-Labeling är en metod där dina produkter blir försedda med en etikett samtidigt när de produceras. En robot placerar etiketterna i sprutformen och hålls på plats med elektrostatiskt elektricitet. Vid insprutning av materialet smälter etiketten ihop med produkten och blir till en enhet.
IML-etiketter trycks i hög kvalitet med flera olika trycktekniker och ger dina produkter ett personligt och proffsigt utseende. Vi tar inte själva fram etiketten hos oss men kan givetvis hjälpa dig med detta då vi har kontakt med ett flertal tryckerier som hjälper oss. Etiketten är gjord av samma material som produkten, detta gör återvinningen av materialet enkelt.

Tampongtryck är en tryckteknik där en gummi kudde hämtar färg från en kliché och trycker sedan avbildningen på till exempel en kapsyl. Gummits mjuka egenskaper gör att man får ett bra resultat även på ojämna ytor.
Vi kan trycka en logotyp på kapsyler som visar era kunder ditt varumärke när förpackningar syns uppifrån i affären. Detta ger en snabbt igenkännande av just din produkt.

Etiketter är ytterligare ett alternativ att med tryckteknik få fram ditt budskap. Vi har etiketteringsmaskiner så vi kan hjälpa till med applicering av etiketter åt dig.

Om du har frågor angående möjligheter för just din produkt så är du välkommen att kontakta oss.